Tiden inden HDS

Foto og tekst er leveret af Birthe Frederiksen

Himmerlandsokrestret

Himmerlands danse- og Spillemandslaug blev stiftet 16. marts 1989. Indtil da havde mange af laugets medlemmer været tilknyttet Himmerlandsokrestret der ophørte med at eksistere i 1989.

Himmerlandsorkestret-2

Det gamle Himmerlandsorkester 1987. Billedet er taget ved Top Karens hus i Rebild Bakker.

Bagerste række fra venstre:
Keld Studsgård, Terndrup, bas. Alfred Christiansen, Aalborg, harmonika . Johannes Jakobsen, Akselterp, harmonika. Verner Christensen, Skørping, harmonika. Preben Sørensen, Støvring, harmonika. Edith Poulsen, Terndrup, banjo. Ruth Flyger, Sønderholm, harmonika. Niels Jensen, Nr. Sundby, harmonika. Ida Kristensen, Aalborg klaver. Svend Jensen, Hellum, harmonika. Arne Bøg, Aalborg, trommer. Jens Søndergård, Støvring, violin. Viggo Mortensen, Svenstrup, trompet. Harry Flyger, Sønderholm violin. John Kyhn Jørgensen, Aalborg, trompet. Jørn, violin. Kurt Poulsen, Arden, harmonika. Børge Hyldgård, Støvring, violin.
Forreste række fra venstre:
Frode Grønhøj, Skørping, harmonika. Else Andersen, Støvring, harmonika. Kirsten Gabrilsen, Aalborg, harmonika. Kristian Andersen, Hobro violin. Else N. Andersen, Arden, harmonika. Poul Henning Vestergård Aalborg.

 

De første vedtægter

Et lille udpluk fra foreningens vedtægter vedtaget på den stiftende generalforsamling