2006 Besøg fra Mygdal

Besøg af Mygdals folkedansere på kulturstationen i Skørping den 16-9-2006

2006 Besøg fra MygdalFra venstre Åge Olesen Støvring harmonika. Lilian Christensen Støvring violin. Jens Lund Nibe harmonika. Birthe Mathiesen Støvring violin, Harry Christensen Skørping harmonika. Tommy Nielsen Skørping bas. Edith Poulsen Terndrup banjo. Lidt af Ejvind Olesen Skørping harmonika.
2006 Besøg fra MygdalFra venstre:  Otha Lindstrøm Støvring violin. Stående Tommy Nielsen Skørping bas. Edith Poulsen Terndrup banjo. Ejvind Olesen Skørping harmonika. Else Andersen Støvring harmonika. Niels Bundgård Danseleder. Anna Martha Pedersen Als violin forspiller, Skytte Lauritsen violin.
2006 Besøg fra MygdalFra venstre Jytte Rodell, Hadsund, violin. Birthe Frederiksen Kongerslev harmonika. Solvej Henriksen, Klarup, harmonika. Lilian Christensen Støvring violin. Åge Olesen Støvring harmonika. Jens Lund Nibe harmonika. Birthe Mathiesen Støvring violin.